Coaching

Lukt het maar niet om dat gezonde gewicht te bereiken?
Zie je door de bomen het bos niet meer?
Heb je hormonale klachten?
Loop je jezelf vaak voorbij en besteed je weinig aandacht aan self-care?
Val je snel terug in oude eetgewoontes bij momenten van stress?

Of heb je een hele andere vraag over jouw lifestyle of voedingspatroon waar je nu écht een antwoord op wil? Ik help je heel graag verder!

Holistische aanpak

Met beide benen op de grond, helder en doeltreffend: daar draait het voor mij om bij coaching. Ik wil de juiste tools aanreiken om op elk moment zelf de beste keuzes te maken. Hierbij combineer ik mijn down-to-earth mindset met de kennis die ik als gediplomeerd orthomoleculair voedingstherapeut heb opgedaan.

Als voedingscoach kies ik voor een holistische aanpak. Dat klinkt misschien nog wat geitenwollensokkerig, maar heel simpel gezegd gaat het erom dat alles met elkaar verbonden is. Oftewel: jouw bewegings- en voedingspatroon, mindset, stresslevels, slaapuren en ontspanningsmogelijkheden zijn allemaal aan elkaar gelinkt. Zo kan stress bijvoorbeeld zorgen voor emotie-eten en beïnvloedt een negatief zelfbeeld misschien jouw gezonde relatie met voeding.

Zorg je in de basis dus niet goed voor één van deze pijlers, dan kunnen er klachten ontstaan. Denk aan overgewicht, maar ook aan een rommelende buik of chronische vermoeidheid bijvoorbeeld. Ontzettend vervelend, maar veel problemen kunnen met de hulp van de juiste voedingstoffen, beweging en ontspanning echt worden opgelost. Precies naar die mogelijkheden kijk ik als coach. Op een simpele en praktische manier.

DUURZAAM ADVIES OP MAAT

Uiteindelijk ga ik altijd voor een advies op maat en een duurzaam succes. Een gezonde levensstijl die écht vol te houden is. Nooit meer een broodje kaas, nooit meer een wijntje of nooit meer een botercroissant geloof ik dus niet in. We zijn allemaal mens. Wel weet ik, als ervaringsdeskundige, dat je jouw gezondheid absoluut een blijvende boost kunt geven. En dat het echt mogelijk is om je gezonder, energieker, stabieler en gewoon veel lekkerder te voelen.

Dus: wil jij dat ook? Ik ga heel graag met jou aan de slag! Met het Food, Body & Mind Program kijken we op een holistische manier naar jouw complete lifestyle en voedingspatroon. Zo zorgen we ervoor dat jij weer helemaal lekker in je vel komt te zitten. Dáár draait het om. 

Heb je een gerichte vraag of ben je op zoek naar een meer low-key coachingtraject? Het is ook mogelijk om een losstaand consult te boeken. Met de Holistic Health Reset duiken wij eenmalig uitgebreid in jouw vraagstuk. 

De consulten vinden online plaats of fysiek in mijn lichte praktijkruimte in de Urban Beauty Bar in het centrum van Rotterdam. Maar net wat jij fijn vindt!

Food, Body & Mind Program

STAP 1: MEET & GREET

20 minuten – telefonisch

We maken vrijblijvend kennis in een kort telefoongesprek om jouw vraagstuk te bespreken. Hierin vertel ik wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Als wij allebei een klik voelen en ik mag als coach met jou aan de slag, plannen we een intakegesprek in. Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik je misschien om aan de slag te gaan met een opdracht. Denk aan het invullen van een eetdagboek bijvoorbeeld. 

STAP 2: Intake

60 minuten – online of in de praktijk

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Hierin proberen we echt de onderste steen boven te krijgen en jouw gewenste resultaat te formuleren. Tijdens dit gesprek zal ik mogelijk een aantal lichaamsgegevens meten, zoals het gewicht, het vetpercentage en de spiermassa. Daarbij adviseer ik ook regelmatig om bloed- of speekseltesten te doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw hormoonhuishouding onderzoeken. Naar aanleiding van dit gesprek stel ik een persoonlijk advies op. Dit plan bespreken we in het vervolgconsult.

STAP 3: new you

60 minuten – online of in de praktijk

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met een persoonlijk lifestyle advies. Tijdens de tweede afspraak lopen we samen door dit advies. Na afloop ontvang je de tips uiteraard ook per e-mail. Het doel is dat jij er daarna direct mee aan de slag kunt, op een simpele en doeltreffende manier!

150 euro incl. BTW

vervolgafspraak van 30 minuten na afronding pakket: € 40,00 

HOLISTIC HEALTH RESET

60 minuten – online of in de praktijk

Met de Holistic Health Reset duiken wij met een uitgebreide sessie eenmalig samen de diepte in. Je kunt hierbij AL jouw vragen over bijvoorbeeld voeding, afvallen, supplementen of hormonen op mij afvuren. Van PMS-klachten tot het aanpakken van PCOS en van insulineresistentie tot emotie-eten: ik denk direct met jouw persoonlijke vraagstuk mee. Na afloop ontvang je een aantal concrete tips in jouw mailbox waarmee je zelf lekker aan de slag kunt. 

80 euro incl. BTW

KENNISMAKEN?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen welke optie het beste bij jouw vraag past. Ik help je hoe dan ook heel graag verder!